top of page

OVER WERPEOPLE

"Onze mensgerichte aanpak met gevoel en respect voor de cultuur van onze opdrachtgever spreekt aan"

Raymond Kooman
Oprichter

Tijdens mijn loopbaan bij diverse grote en middelgrote organisaties ontdekte ik dat mijn grootste kracht ligt bij het oplossen van knelpunten en het reorganiseren/structureren van bedrijven en afdelingen. Wanneer ik gaandeweg het proces de bedrijfsresultaten zie verbeteren, mensen met hernieuwde energie op hun werk zie verschijnen en/of het ziekteverzuim zie dalen, dan haal ik daar enorm veel voldoening uit.

Ik handel daarbij accuraat en durf door te pakken, maar zorg er altijd voor dat de hulpvraag vooraf goed helder is en overleg regelmatig met de opdrachtgever of bijsturing noodzakelijk is. Elk bedrijf heeft een eigen cultuur en visie en ik zorg ervoor dat ik mij deze cultuur en visie eigen maak gedurende het proces.

Een medewerker heeft direct/indirect invloed op het bestaansrecht van het bedrijf. Een leidraad daarbij is een werkklimaat waarin het kader kan leiden, inspireren en uitdagen om medewerkers de tools en de ruimte te geven hun klant te bedienen in de door het bedrijf gewenste vorm.

bottom of page