top of page

DIENSTEN

HR Advies 
 

Het huis moet op orde zijn om als HR toegevoegde waarde te kunnen leveren. Oftewel, pas als de basis HR processen goed zijn ingericht kan HR het verschil maken. Denk daarbij aan een goede beoordelingsstructuur, een overzichtelijk personeelshandboek, duidelijke functieprofielen en een degelijke beloningsstructuur.

 

Met de HR Scan van WeRpeople is het mogelijk om een 0-meting te doen. 

Werving & selectie / Interim HR

WeRpeople heeft zich gespecialiseerd in de werving en selectie van moeilijk vervulbare functies. We kijken bij onze werving niet alleen naar de kennis en kunde van een kandidaat. Wij vinden het ook heel belangrijk dat iemand uit het juiste hout gesneden is en bereid is om zichzelf verder te ontwikkelen.

Mocht u tijdelijk een HR professional willen inzetten? Wij hebben een ruime pool met kandidaten op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Training & coaching

Ontwikkelingen gaan vandaag de dag zo snel dat iedere professional in zichzelf moet investeren om bij te blijven. Onze trainingsprogramma's 

zijn speciaal gericht op de ontwikkeling van soft skills. Dat kan in groepsverband, maar indien gewenst ook door middel van coaching.

aanbod: communicatieve vaardigheden, leidinggeven, omgaan met stress, persoonlijke ontwikkeling, presenteren, etc.

Beheersing ziekteverzuim
 

Er is geen land in Europa waar de overheid bij ziekte zoveel verlangt van werkgevers als in Nederland. Werkgevers hebben grote financiële verplichtingen en dus is het zaak om het verzuim zo goed mogelijk te beheersen. 

 

Wij zijn er van overtuigd dat het ziekteverzuim altijd lager kan en helpen bedrijven snel en daadkrachtig het verzuim te beheersen.  

bottom of page